06 - 41 92 03 39 info@ronhofland.nl
Neem contact op

Blijf bewegen in een veranderende organisatie

Leer meer

Operational Excellence

Een belangrijk managementthema voor elke organisaties is Operational Excellence. Logisch, gezien het belang van het maximaliseren van de operationele winst. Hoe houdt u de kosten zo laag mogelijk? En hoe biedt u zoveel mogelijk toegevoegde waarde om de opbrengsten te verhogen?

 

Hoge klanttevredenheid laat uw bedrijf excelleren

Bij een excellente bedrijfsvoering is de klantfocus tot iedere afdeling doorgedrongen. Als de klantvraag centraal staat, kunnen uw teams recht op het doel afgaan en optimaal presteren. Zonder verspilde energie scoort uw bedrijf op bedrijfsresultaat. Ik verleen daarbij ondersteuning door alle operationele activiteiten te analyseren en een concreet verbeterplan op te stellen. Als expert op dit vakgebied zoek ik aanknopingspunten om het gedrag in de organisatie te veranderen. Zodanig dat dit leidt tot meer bedrijfsmatig succes.

 

Ron Hofland Interim-Management & Advies implementeert Operational Excellence aan de hand van de LEAN-Methodiek. Ook uw teams laat ik beter presteren!

 

Wilt u excelleren in uw dienstverlening? Zonde om tijd te verspillen. Profiteer van mijn expertise.

Leer hoe uw organisatie naar een hoger niveau getild kan worden.

Sommige processen zitten vastgeroest in uw organisatie. Voor innovatie is verandering nodig. Een frisse kijk op mensen kan dan uitkomst bieden. Zodat u als bedrijf met elkaar het juiste gedrag aanleert.

Lees verder

Ron Hofland
Interim manager
06-41920339

"Nieuwe tijden, anders organiseren, gewoon doen!"

Copyright ©2024 Ron Hofland Interim-Management & Advies. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Antum