06 - 41 92 03 39 info@ronhofland.nl
Neem contact op

Blijf bewegen in een veranderende organisatie

Leer meer

Diensten en advies

"Laten we het vooral slimmer, efficiënter, effectiever én innovatiever doen!"

 

De wereld om ons heen is continu in verandering. Organisaties moeten hun antwoord klaar hebben liggen. Dat vraagt veel van uw medewerkers, omdat mensen nu eenmaal graag weten waar ze aan toe zijn. Dat geeft structuur en zekerheid. Om flexibel te kunnen opereren, is het de kunst om alle neuzen dezelfde kant op te zetten. Daar is trefzeker leiderschap voor nodig.

 

Hands-on

Ik heb de juiste kennis in huis. Nog belangrijker is mijn ervaring en inlevingsvermogen om een veranderproces in goede banen te leiden. Mijn no nonsense mentaliteit garandeert korte lijnen met uw team. Voor de directie fungeer ik graag als enthousiasmerend klankbord. De uitdaging ligt voortdurend in het benutten van het aanwezige talent in uw bedrijf.

 

Via het linkermenu krijgt u meer informatie over mijn specialiteiten. Zijn er processen in uw organisatie die een opfrisser kunnen gebruiken? Lees dan meer over mijn frisse blik op processen.

 

Ron Hofland helpt u tot het gewenste resultaat is behaald. Helder en eerlijk.

Leer hoe uw organisatie naar een hoger niveau getild kan worden.

Sommige processen zitten vastgeroest in uw organisatie. Voor innovatie is verandering nodig. Een frisse kijk op mensen kan dan uitkomst bieden. Zodat u als bedrijf met elkaar het juiste gedrag aanleert.

Lees verder

Ron Hofland
Interim manager
06-41920339

"Nieuwe tijden, anders organiseren, gewoon doen!"

Copyright ©2023 Ron Hofland Interim-Management & Advies. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Antum